keskiviikko 14. elokuuta 2013

Välähdyksiä taitokansiosta


















Tässä viimein pikku näytteitä valmisteilla olevasta taitokansiostani. Muuten se alkaa olla valmis, mutta muutama pikku viilaus vielä puuttuu. Kanteen tein kierrätyskukkia tilkkuperhosen kaveriksi, kaikki kukat tehty eri materiaaleista. Noh, kai tää ny sit kelpaa....
Sitten oon taas koruja tehnyt, minkä kivulta oon jaksanut ja pystynyt. Edellispäivä aloitin jopa sukan kutomista pikkuhiljaa, sain niin hyviä neuvoja muilta raihnaisilta neulomiseen. Käskettiin vaihtaa puikot kokonaan bambupuikkohin ja mielellään isommissa neuleissa pyöröpuikkohin. Ja sitten laittaa tyynyt kainaloihin, niin ei rasita niskaa niin paljon. =) Näillä mennään  nyt =)
Eilen sain lopullisen diagnoosin fibromyalgiasta, pahalta se tuntuu, mutta kai se on uskottava kun sanotaan että tän kanssa pitää nyt vaan oppia elämään... 28 vee ja on kun joku perhanan raihna. Ja aikast monta vuotta ainakin toivottavasti täällä vielä keikutaan, joten kyllä tässä sopeutumista joutuu harjottelee vielä pitkään. Mutta nyt mun tuskien aiheuttajalla on sentään nimi, joten tiedän mitä vastaan tässä taistellaan. Tänään päätin, että mä aion ottaa siitä niskalenkin ja en enää anna sen viedä mua kuin pässiä narussa, vaan siitä tulee osa mua, mutta isännäksi se ei saa päästä! ;) Sisua perkele!

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kansiota tehty eteenpäin, mutta paaaljon vielä tekemistä... niin ja niitä korujakin on tehty..


Kansio on näin raakile vielä, mutta päällinen on jo ommeltu kansion muotoon ja koristeperhonenkin laitettu kiinni. Perhonen koottu pienistä kankaanpaloista ja päällä tylliverkko.


Leikkaamattomia ja leikattuja kuvia....paljon paljon paljon...



Muutamat itse tehdyt lasilyhdyt. Maalattu lasimaalilla ja reunassa pitsi. isommissa on rautalangasta tehty kynttilähissi.


Riipuksia, kuvat ovat 3d-arkkien "roskapaloja".


wanhat kuvat-riipuksia...

hiussolki.

pelikorteista taiteltu rusetti, hiussolki.




Nämä korut saivat nimekseen "ässä hihassa-sarja" ;)
 
Kánsionteko on käynnissä kisaan. Jotenkin tuntuu vaikeelta erotella hommia eri materiaalien alle, kun käytän monissa niin montaa tekniikkaa samassa, mutta ehkä selviydyn siitä, kun oikeen pohdin. Koruja on tullut tehtyä kanssa ihan jatkuvasti ja sitten multa pyydettiin kahvipussisadeviittaa, johon oon jo aloittanut katsomaan pusseja ja tein kaavat.
Löysin netistä ihania korunosia, mutta ne ovat tuolla ameriikan puolessa, oon niitä kuolannut ja kironnut köyhyyttäni. Noh, mutta ehkä sitten joskus.
Säryt ovat ja pysyvät mussa vaan tiukassa, ne ei hellitä, mutta yritän siitä huolimatta saada tehtyä mulle tärkeitä asioita. Toisinaan vaan on pakko jättää hommat kesken ja levätä oikein kunnollla, mutta levon jälkeen sitten taas pystyy hiukan jatkamaan.

maanantai 5. elokuuta 2013

Koruja, koruja, korujaaaaa.... ja taitokansion kokoamista.








Muutamaiset riipukset... ja tässä ei ollut läheskään kaikki...
Lisää tulee ja yritän saada niitä taas tännekin. Jos olet facebookissa, niin klikkaappa sinne osoitteeseen: https://www.facebook.com/LuoVUutta
Siellä paljon koruja ja kaikkia muita tekeleitäni ja siellä myös mahdollisuus lunastaa omaksi joitakin, jos niihin on tykästynyt.
 
Koruja on tosiaan tullut tehtyä, riipuksia, korviksia, klipsuvöitä, hiuskoristeita.... Sitten olen katsellut kaiholla kaikenmaailman nettiputiikkeja joissa myydään korutarvikkeita, olis vaan rahaa niin sais ostettua, mutta kun on köyhä ja kipee.
 
Lauantaina oltiin muuten äitin kanssa elomarkkinoilla myymässä, sain siellä jokuset korut kaupaksi ja päivä meni muutenkin mukavasti, oli ihana ilma. Noh, sunnuntai oli ihan tuskaa, hyvä että taas ylös pääsin sängystä, joten vei se sitten voimatkin tuo torille meno.
Sitkeästi olen tehnyt kaikkea, vaikka säryt olleet tosiaan aika sietämättömiä viimeaikoina.
Viimeviikolla oli pari työkaveria kylässä ja toivat mulle ison pussillisen tölkkiklipsuja, aattelin, et niistä teen jossainvaiheessa vielä kassinkin. =)
Sitten päätin osallistua vuoden askartelija kisaan ja aloitin kansion tekoa. Sain kaikki kuvat jo lähestulkoon sitä varten tulostettua, enää pitää kasata ja askarrella taitokansio. Siinäpä taas hetkeksi tekemistä. Ja sitten multa pyydettiin kahvipussisadeviittaa, sekin varmaan pitää alottaa sitten kun on parempi olla, jos on... Mutta nyt, kuulumisiisn taas =)