torstai 25. heinäkuuta 2013

Lisää koruja, sarjiskassi, sekä klipsuvyöt.

Pikkuiset suklaamunasta tulleet sotilaat pääsivät korvakoruiksi.

cernit-kameekorut.

Sarjiskassi, paperia, sarjisklippejä, kontaktimuovia ja ompelukone, sekä sangat vanhasta vyölaukusta.

iki-ihanat kameeriipukset.

Kauniit riipuskorvikset

ja samaa sarjaa riipus.

Silmämuna nahkaranneke. =)

Nahkaranneke turkoosein tähdin.

Ihanat rannekorut.

Vähän pinkkejä korvisnappeja....

meritähtikorviksia...


ja muutamat korvikset lisää...

Oikeanpuoleisissa on korukivet, ovat äärimmäisen nätit, kuva ei tee niille oikeutta.

ja vielä korviksia..
 
Nahkaranneke, jossa organza-rusetti ja vetoketjua.

vihrein strassein koristettu nahkaranneke.
 
Valmiit tölkkiklipsuvyöt.

Niitti- ja strassikoristeilla nahkarannekkeita. Näissä kiinnitys satiininauhalla.

Ja vielä pari nahkaranneketta.
 
 
 
Semmoisia uusia ja vanhojakin juttuja. Kävin viime viikolla Sinooperin alessa ja löysin ihanuuksia tosi halvalla. Ja ostin isot helmipakkaukset, jotka ns. lasten askartelupakkauksia, mutta mähän niistä tykkään kun oon tämmöinen lapsellinen ikuisesti. No, sitte oon noita kaffepusseja taitellut ja riipuksia kanssa tehnyt, täytyy taas lisätä sitten kun saa aikaan. Tein Facebookiin omat sivut ja sinnekin lisäilen näitä. Toivottavast en laita samoja tänne moneen kertaan.... Niiden sivujen nimi on Luo v uutta. Sinne oon laittanut hiukan hintojakin, jos joku innostuu vaikka haluaamaan itselleen jotakin. Mähän alan hukkua omiin tekeleisiini. Mutta nyt kun oon taas päässyt vähän kiinni tähän rakkaimpaan harrastukseeni, niin mua ei pysäytä mikään =) Ei edes kipu ja särky. Ne on, mutta olkoon, sanotaan näin. Sitte vaan purraan illalla hammasta kun niskaa juilii ja käsistä vetää, kuin joku repis luita sormien kautta pihalle... Eilen olin moikkaamassa muuten vanhoja työkamuja ja oli tosi kiva nähdä kaikki pitkästä aikaa. Vaikka olin aivan loppu sen reissun jälkeen, niin eipä se haitannut. Olin kotona klo 21.20 ja menin nukkumaan jo puol kakstoista, luin siihen asti. Tuntu et oli ihan mehut revitty naisesta.Aamulla sitten oli hankalaa taas päästä ylös. Onneks niin, kun jossain vaiheessa heräilin aina niin pirun aikasin.
No mutta käsitöihin takaisin, oon piristänyt mieltä tutkimalla erilaisia nettipuoteja, voi että niissä on kaikkea kivaa. Kävin muutamilla Virolaisillakin sivuilla vierailemassa ja hekotinniitä nimiä itsekseni.. Noh, ehkä joskus kun oon tarpeeks rikas?? niin voin tilata sieltä jotain, mutta nyt pitää pitää kukkaronnyörit visusti kiinni. Ei tää kovin helppoa ole tää kotona olo senkään kannalta, että on köyhä kuin kirkonrotta. Ja mietin tossa et miten ihmeessä oon kestänyt täällä ne päivät, joina en oo saanu tehtyy mitään, kun nytkin seinät kaatuu päälle, vaikka oon saanut tota harrastusta hiukan aloiteltua... Mutta nyt. Kuulumisiin taas. =)

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tölkkiklipsivöitä...

Neljä valmista tölkkiklipsuvyötä, vain vyösoljet enää puuttuu ja nekin ovat piakkoin postissa tulossa. Keltainen on vanhempi homma ja musta, valkoinen ja vihreä on lähiaikoina tehtyjä, muutama klipsi kerrallaan laitettuja. Klipsut vaan uhkaa loppua kesken... pitää pistää ihmiset juomaan...

Tässä mustavalkoinen, jota teen kahdella langalla ja jonka aloitin vasta äsken.
 
Ompeleminen on ollut aika mahdotonta ja pääasiassa oon vaan noita virkkailuja tehnyt aina kun oon vähänkään pystynyt. Muutama päivä on mennyt hirveissä säryissä, toivoen että joku lääke auttais, mutta ei kun pahenee vaan. Raajoja repii ja selkää polttaa, kylki kramppaa ja muutenkin niin hirvee olo, että tekis mieli vaan käpertyä sängynpohjalle ja nukkua sen huonon olotilan pois. Ompelun olen tosiaan jättänyt suosiolla. Sitten oon lueskellut, kun en oo muuta pystynyt välillä. Sain uuden Reijo Mäen kirjan luettavaksi ja se tuntuu aikast hyvältä. Muutenkin olis kirjoja aika luita.
Tänään sain myös ennakkopäätöksen työkokeilun aloittamisesta syksyllä, päivää ei ole lyöty lukkoon, vaan mun pitää ilmoitella vakuutukselle, koska saan lääkäreiltä luvan aloittaa. ens kuussa olis ne reumatutkimukset eessä ja sitte varmaan alkaa asiat mennä eteenpäin suht nopeesti, mikäli saadaan varmistus sille, onko mulla fibromyalgia.
No, nyt oon sitten ainakjin pikkuisen uskaltautunut hankkimaan tarvikkeita lisää, niitähän mulla ei missään nimessä oo koskaan tarpeeksi... ;) Askartelukauppojen sivuilla oon käynyt kurkkimassa ja se selailukin on jo itsessään hirveen terapeuttista =D Jotain iloahan pitää löytää, vaikka pahalta tuntuukin.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lisää koruja ja suunnitelmia. =)

 

Muutamat sulkakorvikset taas lisää.

Roikkuvia korviksia kuvioiduista milleforihelmistä ja tavallisista helmistä.

 

Roikkuvat pääkallokorvikset, turkoosit ja valkoiset.

Ihanat siniset ja lilat omppukorvisnapit.


 

Yllä muutama pari erilaisia korvisnappeja.

Lilat roikkuvat pääkallot ja milleforihelmikorvikset.

Pelikorttikorvikset.
 
Vähän roikkuvia hetelmiä. =)

roikkuvat punaiset pääkallot ja mansikkakorvikset.


Yllä lisää roikkuvia hedelmäkorviksia.

Kolmet pääkallokorvikset aidoissa hopeisissa napeissa.
 

Ja vielä parit korvisnapit. =)
 
Nyt olen noita väkerrellyt ja vähän kakkuja vääntänyt ilokseni. =) Pikkuhiljaa olen yrittänyt myös virkkailla tölkkiklipsuista vöitä. Sain eilen siskon luota, kummipojalta, lisää klipsuja, niin klelpaa taas tehdä. Tosin en pysty sitäkään kovin pitkään tekemään. Hetki kerrallaan ja omien voimien mukaan tässä on mentävä koko ajan.
Eilisen ja tän päivän oon ollut tavallista kipeempi. Eilen olin siskonpoikien synttäreillä ja se oli aika raskas reissu, vaikka piristävää vaihtelua olikin. Mulla on kaikki voimat pois ja väsyttää koko ajan ihan kamalasti. Nukahtelen välillä niin et on vaan pakko nukahtaa sohvan nurkkaan tai lysähtää sängyn pohjaan. Selkä ja kädet on aika heikoilla kanssa, tärinää ja särkyä. Vasen heittää välillä hervottomaksi ja molemmat kädet puutuu. =( Sitte on ollu kummallinen kova päänsärky ja muuten vaan hirveen huono olla, tuntuu että maailma vaan pyörii ja silmissä sumenee. Toivottavasti se on vaan tästä kuumuudesta tai jostain ja on ohimenevää, en halua enää yhtään enempää uusia oireita näiden entisten päälle. Olen niin toiveikkaana ollut ja yrittänyt parhaani mukaan asettaa tavoitteita, että tulisin siihen kuntoon, että pääsisin syksyllä palaamaan töihin. Mun pitäis näillänäkymin aloittaa työkokeiluna syyskuussa niin, että olisin alkuun 4 tuntia päivässä ja alkuun tehtävät olisivat muutenkin kevennettyjä. Kaipaan ihmisiä ja järkevää tekemistä. Kotona seinät kaatuu päälle, vaikka kuinka yrittää saada pieniä asioita aikaan.
Välillä mietin, että onko musta enää palaamaan entiseen, muuttuuko mun vointi paremmaksi, vai pysyykö se tasaisesti tämmöisenä... Parempi olisi, ettei ainakaan huonommaksi enää menisi, kun nyt jo jotkin asiat sentään alkavat näyttää paremmalta. Toivon niin totisesti, että pystyisin ainakin  jatkossakin tekemään käsilläni kaikkea ihanaa, vaikka sitten minuutin päivässä, kunhan saisin sen ilon, joka tulee aina, kun näen jotain valmista.
Herra on lomaillut Juhannuksen jälkeen ja palaa töihin keskiviikkona, aika on mennyt äkkiä ja vaikka välillä olen kaivannut yksinäisyyttäkin, niin tuntuu kyllä kurjalta, että toinen lähtee taas ja on yökaudetkin välillä töissä. Jossakin vaiheessa melkein ajoin herran mökille, kun alkoi käydä hermoille, kun mun pajat oli jatkuva valituksen aihe. Mä kun en tällähetkellä jaksa raahata tavaroita koko ajan kaappiin ja takaisin ja taas kaappiin ja taas takaisin..... No se on ollut toisinaan herralle kauhee ongelma, mutta nyt on jo kuitenkin tottunut mun romuihin ja on tyytyväinen, että pystyn ees jotain tekemään. Mainitsi se tosin tuossa, että meillä pitäs olla yks iso huone enemmän, että riittäs tilaa mun kaikille tarvikkeille ja pajoille... Siinä oon kyllä ihan samaa mieltä.
Noh, mutta eipä enempää tälläerää, yritetään jaksella. Lähden tästä seleilemaan askartelusivustoille, että saan taas lisää ideoita. =) Ihan kuin niitä ei mulla jo tarpeeksi olisi ennestäänkin.

torstai 11. heinäkuuta 2013

Uutta ja vanhaa omatekemää...

Ruusuhiusneulat cernitistä, niihin liimattu vielä lehti-ja teräpaljetit.

Helmikoru, valmiista korupakkauksesta.

Cernit luuranko-korvisnapit, ihanat jäseniään liikuttelevat hahmot... kyllä niissä riitti hommaa.

tossa vähän huono kuva, missä omia korviksia...

Hauskat sormukset, säädettävillä renkailla.

Viiltoselkäinen, ihana toppi, jossa selän viiltojen alla sininen pitsi. Päällä näyttää huomattavsti kivammalta, kuin tässä henkarilla.
 
Toivottavasti en laittanut samoja kuvia paljon, kun en enää muista mitä kaikkee oon laittanut. tänään olis edessä taas korviksien tekoa ja sitten hameen viimeistely, se on sitä vaille valmis, että enää pitäs vuori kiinnittää vetoketjuhalkioon. Ja ehkä laitan siihen viel muutaman koristuksen. Se on kyllä kaunis kuin mikä =)

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Korvakorunappeja, hedelmäaiheisista helmistä tehty.

Korvakorunappeja, tehty kuvioiduista helmistä.

Riippuvia korviksia, tehty yhdistelemällä helmiä.

Riippuvia, eläinaiheisia korviksia.

Isoista helmistä tehdyt korvisnapit ja cernitistä tehdyt kirsikat korvisnapeissa.
 
Kreolikorviksia...
 
Ja helmikorvanapit, sekä riippuvat pääkallokorvikset.
 
Sain uusia korutarvikkeita ja nyt on kiva taas suunnitella uusia koruja ja toteuttaa niitä pikkuhiljaa. Osa tulee varmaan omaan käyttöön. Osa menee myytäväksi, jos jaksan vaan jonnekin jossain vaiheessa raahautua niitä myymään. Ja jos joku bongaa täältä itselleen mieleiset korut, niin kannattaa olla yhteydessä minuun. =)
Tässä on taas lähipäivät menneet melkoisen säryn kourissa, mutta olen yrittänyt siitä huolimatta tehdä edes vähän jotakin. Koruja oikeastaan nyt enimäkseen. Seuraavaksi ajattelin tehdä lisää riipuksia ja hiuskoristeita. Niin ja noita korviksia tietty kanssa, kun niihin nyt tarvikkeita löytyy jos jonkilaista. Itse oon ihastunut sulkakoruihin. =) Aattelin jonkilaista unisieppari-korua ja korviksia tehdä itselleni.
Tänään tuli myös hiukan lisää kakkulehtiä ja -tarvikkeita, viikonloppuna olisi eessä kakuntekoa sitten. Pitäis varmaan laittaa tänne kuva mun synttärikakusta, se oli aikas nätti rusettikakku. =)
Mieheltä tossa kyselin, että millasta kakkua hän haluaa, kun syksyllä on eessä kolmekymppiset ja sieltä tuli sitten toive joko jalkapallo- tai jääkiekkokentästä.... pitänee yrittää.. =)
Olin tänään liikuntaryhmässä ekaa kertaa, mutta se oli oikeestaan aika yhtä tyhjän kanssa, tietty on hyvä, ettei ollut mitään kovin rankkaa, mutta toisaalta tuntui aika tyhmältä ajaa n. 30km pelaamaan parin ihmisen kanssa mölkkyä.... no pääsin sentään kyydillä tällä kertaa. Särky paheni kyllä, kun ei päässyt istumaan mihinkään välillä ja siellä heiteltiin puoltoista tuntia... No kokemus sekin sitten.
Jatketaan taas kun saan aikaiseksi lisätä tänne kuvia. Tässä kun ei ollut läheskään kaikkea, on niin paljon uusia ja vanhoja tekeleitä, jotka ansaitsevat päästä esille tänne =)